LAYANAN

Jangji Jasa

Sagala hal anu urang lakukeun, ngan ukur ngantep konsumén kéngingkeun langkung seueur manpaat dina pasaran pikeun kéngingkeun langkung seueur kasempetan bisnis pikeun nyiptakeun langkung seueur nilai pikeun palanggan sareng masarakat.

Jangji

"Berorientasi pelanggan", kami nyayogikeun seueur jasa kualitas pikeun palanggan kami.

图片4

Pamariksaan Sampel Gratis

图片2

Nyayogikeun Tés Sampel

图片3

Bales Ka Konsultasi Téknis

图片5

Narima Permintaan Jasa

Taat kana "kepuasan pelanggan salaku fokus, pamutahiran kualitas kontinyu, ngungudag kualitas kaunggulan" kawijakan kualitas. Nguatkeun produksi produk sareng mekanisme monitoring. Konsentrasi kana ningkatkeun daya saing inti perusahaan. Pamariksaan Produksi Luyu pisan sareng standar kualitas nasional. Ngaliwatan kontrol ketat garis produksi, unggal prosedur pamariksaan diri, silih parios sareng pamariksaan semi-réngsé, pamariksaan produk réngsé pikeun mastikeun yén unggal produk dipercaya sareng kualitas anu saé. Menangkeun reputasi ti nasabah sareng pasar, Naék gancang janten pamimpin dina industri pengolahan aluminium nasional.

Tés ketat, Operasi Aman

Mingtai nyumponan kabutuhan pangguna sareng manajemén prosés anu saé, tina pengadaan ingot aluminium, pabrik,
jaminan prosés pikeun nyukcruk prosés, anu masihan kaamanan pikeun pangguna.

9c0ac9e9-49ff-4641-9819-7e6c98bdae7e

Ingot aluminium

6c5c38e4-9c51-46c6-a7cf-0d4efcd7e8fe

Casting

70aafbd4-a26b-4168-bd9e-de1534a477ad

Ngagulung

07da1507-c586-4e7e-a9b6-46331f85af54

Quench

1594612297(1)

Pangiriman

Ti Pesenan dugi ka Pangiriman

Pariksa Maréntahkeun

Kalayan kontrak penjualan, petugas ngalacak urutan mariksa modél sareng jumlah paduan aluminium.

Tés Kualitas Sateuacan Pangiriman

Saatos parantosan produksi produk, inspektur kualitas wajib mastikeun kualitas unggal angkatan produk, nyandak poto sareng ngirim ka palanggan.

Pariksa Barang Nalika Ngepak

Sateuacan bungkus sareng kintunan, petugas ngalacak pesenan mariksa barang rangkep deui sareng daptar bungkus kanggo nyingkahan kaleungitan barang.

Bungkusan Sareng Angkutan

Ngadopsi bungkusan kai pikeun ngégél alloy aluminium, nyegah oksidasi alloy aluminium, sareng ngajamin pangiriman anu sampurna pikeun produk dina cara anu gancang, paling aman sareng paling dipercaya.

Sinyalna Jasa

Tina skéma anu ngabentuk dugi ka uji coba situs palanggan, kami nyayogikeun palanggan sareng sistem jasa anu sampurna anu ngawangun komprehensif, jangkauan kualitas tilu diménsi, ngajantenkeun palanggan ngalaman langkung beunghar sareng sampurna.

Jasa sateuacan-diobral

Konsultasi produk: Nampi konsultasi jasa dina 365 dinten sataun.
Tim téknis anu kuat: Solusi téhnologis anu épisién didamel khusus pikeun anjeun.
Rupa-rupa cara pikeun milari kami: E-mail, Tel, Skype, Facebook, Twitter, Linkedin, Online Chat ...

Jasa nalika dijual

* Tutuwuhan produksi anu calakan pisan.
* Rutin sacara rutin ngeunaan kamajuan produk.
* Pangujian ketat sateuacan aranjeunna dikirimkeun ka konsumén.

Manajer penjualan anu berkualitas sareng berpengalaman bakal nyayogikeun anjeun bongbolongan produk ekslusif sareng skema cutatan saatos ngawasaan syarat anjeun. Saatos nempatkeun pesenan, pabrik modéren ngahasilkeun produk kualitas luhur pikeun anjeun, sareng ngalangkungan departemén inspeksi, departemén pamariksaan kualitas sareng lapisan-lapisan cék anu sanés, pikeun mastikeun yén kualitas produk nyumponan sarat nasional sareng konsumén tina indikator.

Jasa saatos-diobral

Tim layanan purna jual bakal ngatur babawaan logistik profesional pikeun anjeun sareng nuturkeun prosés pikeun mastikeun kasalametan barang anjeun; upami anjeun ngagaduhan kabutuhan pangadaan deui, tim jasa saatos penjualan bakalan ngatur saham biasa pikeun anjeun; upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan kualitas produk, tim jasa purna jual bakal ngaluarkeun solusi pikeun anjeun gancang-gancang.

Aluminium Kaichuang nyayogikeun anjeun kalayan prosés lengkep, jasa terpadu sareng pelayan. Unggal pesenan, ti konsultasi pra-penjualan dugi pangiriman saatos penjualan, kami ngalacak tepat waktu pikeun mastikeun yén para nasabah tiasa nampi barang kalayan aman, jasa butler, raket, langkung dipercaya. Kami ngabagéakeun palanggan pikeun nganjang ka pabrik urang. Sareng kami tiasa nyayogikeun conto gratis. Dina prosés uji produk, urang ngatur tés produksi sesuai sareng standar internasional. Ngalangkungan cek ati-ati tina garis produksi unggal pamariksaan pamariksaan, silih parios sareng pamariksaan semi-réngsé, pamariksaan produk réngsé, Kami mastikeun yén unggal bagian produk kami tiasa dipercaya. Rapat unggal minggu, pikeun milarian masalah, taroskeun pikeun palayanan anu langkung saé. Upami pelat aluminium kami ngagaduhan masalah kualitas, kami bakal nyobian anu saé pikeun ngajawab éta.