Naon aplikasi anu béda pikeun bahan anu béda tina Pointer Pattern Aluminium Plate?

Fungsi dasar tina panél aluminium pola nyaéta nyegah slippage. Skenario aplikasi umum kami nyaéta beus, éskalator, élévator, sareng sajabana, dimana panél aluminium pola dipaké pikeun nyegah slippage. Di lingkungan ieu, sarat kinerja panel aluminium henteu luhur, sareng 1060 panel aluminium tiasa nyumponan sarat kinerja. Janten naon bedana antara kinerja anu béda sareng panerapan bahan aluminium pola? Ieu mangrupikeun séri alit kanggo ngenalkeun anjeun.

 

Alat-alat réfrigerasi ogé peryogi anti-selip, dina lingkungan ieu, kinerja anti karat mangrupikeun indikator konci, kinerja 1060 aluminium parantos teu tiasa nyepetkeun kinerja anti-selip, pelat aluminium 3003 salaku pelat aluminium anti karat anu profesional, nyaéta anti- proyék luncat dina lingkungan baseuh. Salian 3003 pelat aluminium, pelat aluminium 3A21 ogé langkung umum, sadayana kagolongkeun kana 3 séri pelat paduan mangan aluminium.

5052 Pelat aluminium pola biasana dipaké di lingkungan laut.

 

Salah sahiji kaunggulan tina 5 séri pelat aluminium nyaéta sacara efektif tiasa nolak korosi asam sareng lingkungan alkali, janten 5052 jenis pelat aluminium mangrupikeun bahan anti-selip utama di lingkungan laut. Tangtosna, dina 5 sérial pelat aluminium, aya ogé mérek sapertos 5083, 5754, sareng sajabana, anu tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun pelat aluminium pola.

Naon kagunaan panel aluminium pola? Aya ogé skénario aplikasi, sapertos platform padamelan udara, suhu anti-selip suhu luhur, asam tinggi sareng lingkungan korosi alkali, ku alesan kaamanan, kinerja pelat aluminium bermotif tinggi pisan, lahirna pelat aluminium pola 6061. 6061 pelat aluminium sadaya aspek kinerja saé pisan, tiasa nyayogikeun panyalindungan anu kuat pikeun lingkungan résiko anti-selip.

 

Eusi di luhur mangrupikeun aplikasi anu béda pikeun bahan béda tina pelat aluminium hiasan anu dikenalkeun ku Ketchum ka anjeun. Kalayan kamajuan kontinyu tina téknologi peleburan aluminium sareng épolusi prosés produksi, jinis sareng bahan pelat aluminium bermotif bakal langkung seueur, sareng bakal ngagaduhan peran penting dina langkung seueur industri.

 


Waktos Post: Nov-19-2020