Lambaran Aluminium

  • 7050 ALUMINUM SHEET

    LEMBAR ALUMINUM 7050

    7050 aluminium mangrupikeun paduan anu diubaran panas-kakuatan tinggi, anu ngagaduhan résistansi korosi langkung luhur tibatan 7075 aluminium. sareng tangguh langkung saé. Mibanda sensitipitas handap pikeun quenching
  • 7075 ALUMINUM SHEET

    7075 LEMBAR ALUMINIUM

    7075 pelat aluminium milik Al-Zn-Mg-Cu aluminium super keras, anu mangrupakeun kakuatan anu luhur, teu karasa tinggi anu tiis ngagawekeun paduan, jauh langkung saé tibatan waja hampang.
  • 6061 ALUMINUM SHEET

    6061 LEMBAR ALUMINIUM

    6061 lambar aluminium mangrupikeun produk paduan kualitas luhur anu dihasilkeun ku perlakuan panas sareng pre-gambar pikeun Mg sareng Si, kalayan kamampuan mesin anu hadé, daya tahan las sareng plating, résistansi korosi anu saé sareng kateguhan anu luhur.
  • 6063 T6 ALUMINUM SHEET

    6063 T6 LEMBAR ALUMINIUM

    6063 pelat alloy aluminium nyaéta al-Mg-Si paduan plastisitas tinggi, sareng pasipatan pengolahan anu hadé, las alus teuing, ékstrusi sareng plating, résistansi korosi anu saé, kateguhan, gampang digosok, dilapis, pangaruh oksidasi anodik anu saé pisan, mangrupikeun paduan ékstrusi anu khas.
  • 6082 ALUMINUM SHEET

    6082 LEMBAR ALUMINIUM

    Pelat aluminium 6082 mangrupikeun pelat aluminium alloy anu kawilang saé diantara 6 pelat aluminium séri (Al-Mg-Si), kalayan formabilitas anu saé sareng gampang ngolah, kinerja réaksi anodik anu hadé, palapis gampang, résistansi korosi anu saé sareng résistansi oksidasi.
  • 5A05 ALUMINUM SHEET

    LEMBAR ALUMINIUM 5A05

    5A05 lambar aluminium mangrupikeun paduan aluminium rustproof tina séri aluminium-magnésium, ciri utami anu kapadetan rendah, kakuatan tarik anu luhur sareng pemanjangan anu luhur. Pikeun daérah anu sami, beurat alloy aluminium-magnésium langkung handap tina séri anu sanés.
1234 Teras> >> Halaman 1/4