Lempeng Checker Aluminium

  • Diamond checkered aluminum sheet

    Inten lambar aluminium kotak-kotak

    Lempeng Checker Aluminium ogé disebut salaku Tread Plates, Chequerred Plate, Durbar Plate, Anti-slipping Plate, Non-skid Plate, Diamond Plate, anu mangrupakeun lempengan aluminium datar kalayan pola atanapi garis diangkat dina permukaan pikeun nambihan gesekan sareng ngirangan résiko nyelip. Lempeng Checker Aluminium seueur dianggo salaku lantai muat, atanapi dianggo dina bahan témbok hiasan sabab éta ciri anu saé.
  • Diamond checkered aluminum sheet

    Inten lambar aluminium kotak-kotak

    Beungeutna diukir ku pola tunggal, kinerja pangolahan anu saé, kateguhan tinggi, résistansi korosi sareng oksidasi anu saé sareng épék pangobatan permukaan anu sanés. Éta ngagaduhan kaunggulan kinerja anu saé, pola anu jelas sareng permukaan bersih. Hal ieu loba dipaké dina alat-alat sareng manufaktur mesin, struktur las sareng lapangan anu meryogikeun kakuatan anu tangtu.
  • Aluminum Checker Plate

    Lempeng Checker Aluminium

    Kisi aluminium ogé katelah kisi aluminium. Éta didamel tina panél aluminium. Hiji sisi permukaanna timbul ku pola intan. Pola anu bénten-bénten tiasa diadaptasi kana lingkungan anu béda sareng sababaraha rupa kagunaan. Jinis checkerboard ieu seueur dianggo salaku peluncur dina kabutuhan lantai komersial sareng industri, sareng ogé kendaraan sapertos ambulan sareng truk kembang api.
  • Aluminum alloy plate tearing surface

    Pelat alloy aluminium permukaan tearing

    5000 séri kagolong kana al-Mg alloy, Mg mangrupikeun unsur alloying utama dina 5052 aluminium, anu ningkatkeun résistansi korosi na, janten janten jinis aluminium karat-buktina anu paling sering dianggo. Kakuatan kacapean na tinggi sareng kamampuanana langkung saé tibatan tina 1, 3 paduan seri. Aluminium beuratna beurat. Éta ngagaduhan kagunaan anu saé sareng kakuatan kacapean anu luhur kalayan tahan alus pikeun koreksi bahkan dina cai uyah. 5052 lambar aluminium / coil cocog pikeun aplikasi laut.
  • 5754 H114 ALUMINIUM CHEQUERED PLATE

    5754 H114 ALUMINIUM DIPÉSÉSI Plat

    Pelat kotak-kotak aluminium 754 h114 ngarujuk kana pelat kotak-kotak aluminium 5754 anu parantos h114 tempered, sareng ngagaduhan sipat anu mirip sareng aluminium 5754-O, nyaéta pelat aluminium 5754 anu pinuh anil sareng ngagaduhan kakuatan anu panghandapna dina kaayaan O. Nanging, pelat aluminium 5754-O dirobih kana piring kotak-kotak aluminium ku embossing luar, dina waktos éta kaayaan anu tempered khususna disebat h114, anu ngabentuk naon anu urang sebut pelat kotak-kotak aluminium 5754 h114.