Lempeng Checker Aluminium

Pedaran pondok:

Kisi aluminium ogé katelah kisi aluminium. Éta didamel tina panél aluminium. Hiji sisi permukaanna timbul ku pola intan. Pola anu bénten-bénten tiasa diadaptasi kana lingkungan anu béda sareng sababaraha rupa kagunaan. Jinis checkerboard ieu seueur dianggo salaku peluncur dina kabutuhan lantai komersial sareng industri, sareng ogé kendaraan sapertos ambulan sareng truk kembang api.


Detil Produk

Tanda Produk

Inpormasi lengkep

Kaihua aluminium manufaktur plat grid aluminium, kalayan 5-bar Tread Plate, Lentil-pattern-aluminium-plate, Pointer pattern aluminium plate sagala rupa, plat grid aluminium ogé dikenal salaku tread plate, plate plate, duba plate, anti-skid plate, piring anti selip, piring inten. Ieu mangrupikeun lambar aluminium datar sareng pola atanapi garis diangkat dina permukaan pikeun ningkatkeun gesekan sareng ngirangan résiko. Selip. Checkerboard aluminium ngagaduhan sipat éstétis anu saé sareng seueur dianggo salaku lantai pamuat atanapi bahan témbok hiasan.5 Panel ban Aluminium Bar ngagaduhan résistansi korosi anu hadé pikeun cai laut ogé lingkungan laut sareng industri. Éta ogé ngagaduhan kawasa anu saé sareng formabilitas tiis. Mangrupikeun kakuatan sedeng pikeun kakuatan tinggi sareng kakuatan anu langkung luhur tibatan 5251, kakuatan sedeng. Parutan aluminium langkung tahan karat sareng langkung enteng dibandingkeun bahan sanésna sareng tiasa tahan mangtaun-taun, ngajaga nilaina luhur saatos ngagantian. Jinis checkerboard ieu seueur dipénta pikeun lantai komérsial sareng industri.

Aplikasi

Checkerboard aluminium ngagaduhan pangaruh anti skid anu hadé, seueur dianggo dina kulkas, subway anti-skid, bus anti-skid skid, lantai treuk angkutan ageung sareng tempat-tempat sanés. Kadua, 5052 aluminium checkerboard ngagaduhan performa anti korosi anu saé, checkerboard aluminium dianggo dina tempat anu lembab, karat, sapertos mesin pembeku, truk kulkas, papan perahu anti-selip, sareng sajabana ngagaduhan fungsi antioksidan sabab henteu ngoksidasi dina kontak jangka panjang sareng cairan. Kontak jangka panjang sareng cairan moal ngoksidasi, janten ngagaduhan fungsi antioksidan anu tangtu. Kusabab penampilan pérak na, éta ogé tiasa dianggo pikeun karanjang tuangeun mobile, anu sanés ngan ukur non-slip, tapi ogé nyayogikeun pangaruh visual anu bersih sareng éndah pikeun palanggan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami