Tentang Kami

Jiangsu Kaichuang International Trade Co., Ltd.

凯乐大门照片

Jiangsu Kaichuang International Trade Co., Ltd., damel salaku cabangna milik Jiangsu Kaihua Aluminium Co., Ltd. sareng Jiangsu Kaile Metal Technology Co., Ltd. Alat produksi utama urang ayeuna nyaéta: Ngalenyepan lini produksi pikeun pelat ipis; Quenching lini produksi pikeun pelat kandel; Baris annealing kontinyu; Mesin Decoiler; Mesin lempeng; Mesin ragaji Precision; Mesin gunting; Tungku sepuh, sareng sajabana Kami ngahususkeun pikeun nawiskeun 1xxx, 2xxx, 3xxx, 5xxx, 6xxx, produk séri 7xxx kalayan produksi taunan 100.000 ton. Salaku salah sahiji pabrik anu paling propésional sareng padagang pikeun logam non-ferrous di Cina, Kaichuang utamina ngiringan ékspor pelat aluminium, pelat kotak-kotak, pelat quenching, aluminium coil, strip, tube, foil, bar, profil aluminium, sababaraha logam bahan sareng produk anu aya hubunganana.

图片1

Produk urang

Diterapkeun sacara luas kana mobil sareng kapal produksi, transportasi, hiasan arsitéktur, éléktronika, mékanika, sareng sajabana Saatos tata perenah jangka panjang sareng pasar global ngajajah, pangsa pasar internasional kami parantos ngembang pesat dina dasar mastikeun kualitas produk. pamutahiran sareng inovasi prosés perlakuan panas paduan aluminium. Optimisasi kontinyu pikeun ningkatkeun kinerja sareng prosés paduan aluminium. Nyayogikeun produk alloy aluminium anu pangsaéna pikeun konsumén. stabilitas. Produk kami parantos diékspor ka Amérika Kalér, Éropa, Asia Tenggara, Wétan Tengah sareng pasar luar negeri anu sanés. Kami parantos ngawangun hubungan bisnis anu saé sareng langkung ti 120 nagara sareng daérah.

Wisata Pabrik

Jiangsu Kaihua Aluminium Co., Ltd., didirikeun taun 2009. Ngagaduhan peralatan produksi canggih sapertos pabrik ngagiling tiis, tungku roller hearth, ragaji presisi, pelat ipis lini produksi quenching sareng sajabana produk kami nutupan sababaraha spésipikasi sareng modél pelat aluminium datar sareng kotak-kotak di pasar, lima bar ageung kotak-kotak pelat aluminium, pelat aluminium kotak-kotak leutik lima kotak, pelat aluminium kotak-kotak inten, sareng pola aluminium pola lentil sareng sajabana, sareng gaduh kamampuan pikeun disesuaikan numutkeun kuantitas sareng ukuran na. Perusahaan kami parantos kéngingkeun judul "Jiangsu High-tech Enterprise", "Jiangsu Private Technology Enterprise", "Jiangsu Propinsi Élmu Pengetahuan sareng Teknologi Inovasi Canggih", "Xuzhou Advanced Collective", "Xuzhou Industrial Park Technology Innovation Enterprise", jst. Kami pantes perusahaan raksasa dina industri paduan aluminium Cina.

33

Parabot produksi urang

Dina prosés uji produk, urang ngatur tés produksi sesuai sareng standar internasional. Ngaliwatan cek ati-ati tina garis produksi unggal pamariksaan nyalira, silih parios sareng semi-réngsé pamariksaan, pamariksaan produk anu réngsé, Kami mastikeun yén unggal produk Kaihua bisa dipercaya.

38
20
26
34
11

Tampilan produk stock

Kami gaduh seueur inventaris titik

Pausahaan gawé bareng raket sareng lembaga panilitian ilmiah, industri, universitas sareng lembaga riset pikeun ngembangkeun mandiri. Rengse lini produksi quenching kontinyu pikeun sakabéh gulung pelat ipis, sareng quenching tina pelat kandel roller hearth tungku Produksi, dina waktos anu sareng perusahaan gaduh sababaraha ngalereskeun canggih sareng leveling peralatan, sepuh tungku, ragaji presisi, alat-alat pangobatan permukaan , ngabentuk tina pangobatan panas larutan dugi ka gambar permukaan. Sababaraha sét garis pamrosésan pikeun polishing sareng laminating, hasil lulus "ISO9001: 2008 sertifikasi sistem manajemen kualitas internasional, produk seueur dianggo dina kendaraan, kapal, penerbangan. Seueur bidang industri sapertos hawa , éléktronika, kapang, sareng sajabana, nyumponan kabutuhan rupa-rupa industri pikeun paduan aluminium anu kuat.

图片3
图片4
图片2
图片1

Bungkusan kami

Pakét ékspor standar laut, kalayan kertas interleaved sareng perlindungan plastik pikeun lambar. Tungtungna pelat aluminium disimpen dina palét kai. Sacara umum, aya sakitar 2 ton dina hiji bungkus. 16-20MT tiasa dimuat kana 20 wadah, sareng 21-24MT langkung cocog dina 40 'wadah.

13f09ab379383f32ff8f54733d06b51
024bcb2a782280ec0bf62d6038f6424
27fc209e49895cad7ffaee6631ee275
216c7eb903355776dce65091707c210
90fe7ab9c73bb138ea25631927ac37d
672d416d77fe9576de9a73913b175c8
b844b248231e30b2af3d4ff7fd047a7
ef76eae558cb0cf78a6cc7411fe3264

PERALATAN PRODUKSI

Taat kana "kepuasan pelanggan salaku fokus, pamutahiran kualitas kontinyu, ngungudag kualitas kaunggulan" kawijakan kualitas. Nguatkeun produksi produk sareng mekanisme monitoring. Konsentrasi kana ningkatkeun daya saing inti perusahaan. Pamariksaan Produksi Luyu pisan sareng standar kualitas nasional. Ngaliwatan kontrol ketat garis produksi, unggal prosedur pamariksaan diri, silih parios sareng pamariksaan semi-réngsé, pamariksaan produk réngsé pikeun mastikeun yén unggal produk dipercaya sareng kualitas anu saé. Menangkeun reputasi ti nasabah sareng pasar, Naék gancang janten pamimpin dina industri pamrosésan aluminium nasional. Suksés réngsé lini produksi quenching kontinyu tina coil lambar sareng tungku roller hearth plat kandel. Dina waktos anu sasarengan, perusahaan urang gaduh sababaraha peralatan ngalereskeun canggih, tungku sepuh, ragaji presisi sareng alat-alat pangobatan permukaan. Ngabentuk garis produksi tina pangobatan panas larutan padet dugi ka gambar permukaan, polishing sareng pilem. Kami parantos hasil lulus "ISO9001: 2008 sertifikasi sistem manajemen kualitas internasional, sareng produk-produkna seueur dianggo dina seueur bidang industri sapertos kendaraan, kapal, penerbangan, éléktronika, kapang, sareng sajabana, nyumponan paménta paduan aluminium kakuatan tinggi di sagala rupa industri.

21
12
13

TIM KAMI

Perusahaan kami komitmen pikeun nyayogikeun palanggan sareng produk sareng jasa anu langkung saé, fokus kana inovasi téhnologis sareng latihan tanaga, merhatoskeun desain sareng pamekaran produk énggal. Honesty ngawangun brand, Inovasi panaratas payun. Ngandelkeun sumberdaya téknis anu kuat, kualitas produk anu saé, kontrol kualitas ketat sareng pamasaran kelas munggaran sareng layanan purna jual, kami, Jiangsu Kaichuang International Trade Co., Ltd., tulus ngarepkeun kerjasama win-win sareng anjeun!

4
1
5

Pameran

1594612544(1)
1594612524(1)
1594612473(1)
1594621666(1)