LEMBAR ALUMINUM 7050

Pedaran pondok:

7050 aluminium mangrupikeun paduan anu diubaran panas-kakuatan tinggi, anu ngagaduhan résistansi korosi langkung luhur tibatan 7075 aluminium. sareng tangguh langkung saé. Mibanda sensitipitas handap pikeun quenching


  • Modél: 7050
  • Kandel: 0.8mm ~ 150mm
  • Suhu: O, T6, T651
  • Lebar: nepi ka 2200mm (OEM / ODM, Desain Jasa ditawarkeun)
  • Panjangna: nepi ka 11000mm (OEM / ODM, Desain Jasa ditawarkeun)
  • Rengse: pabrik digosok bérés
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Inpormasi lengkep

    Séng mangrupikeun unsur paduan utama 7050 seri aloi aluminium, sareng tambahan magnésium kana aloi anu ngandung 3% -75% hasil séng dina formasi paduan bertulang. Pangaruh anu luar biasa tina MgZn2 ngajantenkeun pangaruh perlakuan panas tina paduan ieu jauh langkung saé tibatan paduan binér Al-Zn. Ningkatkeun eusi séng sareng magnésium dina alloy, karasa tarikna kedah teras ditingkatkeun, tapi résistansi kana korosi setrés sareng tahan korosi kana mesék bakal turun tina umur. Saatos perlakuan panas, ciri kakuatan anu luhur pisan tiasa dihontal. Sajumlah leutik tambaga-kromium sareng paduan sanésna biasana ditambihan kana séri ieu. Paduan aluminium 7050-T7451 mangrupikeun paduan aluminium anu pangsaéna dina séri ieu sareng dianggap paling kuat. Baja hampang. Paduan ieu ngagaduhan sipat mékanis anu saé sareng réaksi anodik. Utamana dipaké dina aerospace, ngolah kapang, mesin sareng alat, jig sareng perlengkapan, khususna pikeun struktur pesawat sareng struktur setrés anu luhur anu meryogikeun kakuatan anu kuat sareng tahan korosi. Hal ieu khususna dianggo dina struktur pembuatan pesawat sareng struktur setrés tinggi sanés anu peryogi kakuatan tinggi sareng tahan korosi.

    Aplikasi

    7050 lambar aluminium utamina dianggo dina industri aerospace, tapi ogé tiasa dianggo dina aplikasi sanés anu peryogi aluminium kakuatan tinggi.
    Komponén struktural pesawat. Pikeun ékstrusi, tempa gratis sareng paéh tina pelat beurat. Ogé tiasa dianggo dina rupa-rupa paéh, perlengkapan, mesin sareng bingkai sapédah aluminium high-end.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk