7 Serat Aluminium Lambaran

  • 7050 ALUMINUM SHEET

    LEMBAR ALUMINUM 7050

    7050 aluminium mangrupikeun paduan anu diubaran panas-kakuatan tinggi, anu ngagaduhan résistansi korosi langkung luhur tibatan 7075 aluminium. sareng tangguh langkung saé. Mibanda sensitipitas handap pikeun quenching
  • 7075 ALUMINUM SHEET

    7075 LEMBAR ALUMINIUM

    7075 pelat aluminium milik Al-Zn-Mg-Cu aluminium super keras, anu mangrupakeun kakuatan anu luhur, teu karasa tinggi anu tiis ngagawekeun paduan, jauh langkung saé tibatan waja hampang.