3 Serat Aluminium Lambaran

  • 3003 ALUMINUM SHEET

    3003 LEMBAR ALUMINIUM

    3003 aluminium mangrupikeun paduan aluminium-mangan anu has, bahan ieu ngagaduhan formabilitas anu saé, tahan korosi anu saé sareng katahanan, biasa dianggo dina produksi mobil ringan dina kotak batre listrik, alat masak, alat panyimpenan tuang, tank alat angkutan, silo, sheet metal pembuluh tekanan sareng pipa.
  • 3004 ALUMINUM SHEET

    3004 LEMBAR ALUMINIUM

    Pelat aluminium 3004 ogé milik séri alloy anti karat Al-Mn, sareng kakuatanana henteu luhur (rada langkung luhur tibatan aluminium murni industri, tapi langkung luhur tibatan pelat aluminium 3003. Kuatna henteu luhur (rada langkung luhur tibatan aluminium murni industri) , tapi langkung luhur tibatan pelat aluminium 3003. Nya kitu ogé
    3004 aluminium ogé mangrupikeun séri al-ALn alloy, kalayan kakuatan anu langkung luhur tibatan 3003 aluminium, formability anu saé, kalarutan, sareng tahan korosi, sareng meryogikeun kakuatan anu langkung luhur tibatan 3003 bagian alloy.
    3004 pelat aluminium kagolong kana séri alloy aluminium-mangan, kalayan kakuatan anu langkung luhur tibatan 3003 pelat aluminium, sareng formabilitas anu alus, kaleyuran sareng tahan korosi.