Rentang Produk

Precision, Performance, sareng Reliabilitas

Husus dina ngahasilkeun: lambar aluminium, pelat kotak-kotak aluminium, lambaran aluminium alloy, témbok témbok aluminium sheet, bunderan aluminium, coil aluminium, strip aluminium, aluminium foil, 6061, 6082, 7075, 2A12 T6, T6 mill aluminium bright plate & T651 aluminium plate sareng produk aluminium anu sanés. Saham ageung di pabrik, mangga scan QR Code kanggo nuturkeun inpormasi saham.Ngahubungan Spesialis

Tentang Kami

Perusahaan komitmen pikeun ngembangkeun pasar internasional sareng ngawangun citra mérek alus Kaile Kaihua di dunya. Ngumpulkeun tempat piring aluminium, katégori lengkep. Éta tiasa sacara akurat ngepak numutkeun kabutuhan pelanggan, platform parantos ngaluncurkeun sababaraha inventaris produk khusus pikeun waktos anu lami, pisan nguntungkeun, ngahémat biaya pikeun palanggan, sareng ngahontal kerjasama win-win. Perusahaan ngandelkeun kaunggulan geografis Xuzhou sareng sistem logistik anu merenah. Pangiriman kilat, pikeun mastikeun pangiriman produk munggaran. Nyayogikeun garansi gancang sareng stabil pikeun konsumén kéngingkeun pasar.

Kauntungan urang

balesan panggancangna, Puas maksimal

Unggal panilitian anu anjeun buat bakal kéngingkeun waleran panggancangna, unggal paménta anu anjeun buat bakal wareg maksimal, unggal barang anu anjeun damel bakal kéngingkeun harga anu pangsaéna ... Taros Kami

Our advantage