SHRBIMET

Premtimi i Shërbimit

Gjithçka që bëjmë, vetëm për të lejuar klientët të marrin më shumë përfitime në treg për të marrë më shumë mundësi biznesi për të krijuar më shumë vlerë për klientët tanë dhe komunitetin.

Premtimi

"Të orientuar drejt klientit", ne ofrojmë një gamë të plotë të shërbimeve cilësore për klientët tanë.

图片4

Inspektimi falas i mostrës

图片2

Siguroni Mostrat e Testit

图片3

Përgjigju Konsultës Teknike

图片5

Pranimi i kërkesave të shërbimit

Respektimi i "kënaqësisë së klientit si fokus, përmirësimi i vazhdueshëm i cilësisë, ndjekja e cilësisë së ekselencës" politika e cilësisë. Forcimi i prodhimit dhe monitorimit të mekanizmave të produktit. Përqendrohuni në përmirësimin e aftësisë konkurruese të ndërmarrjeve. Inspektimi i prodhimit Në përputhje të plotë me standardet kombëtare të cilësisë. Përmes kontrollit në mënyrë rigoroze të linjës së prodhimit, vetë-inspektimi i çdo procedure, kontrolli reciprok dhe inspektimi gjysmë i gatshëm, inspektimi i produkteve të përfunduara për të siguruar që çdo produkt të jetë me cilësi të besueshme dhe të shkëlqyeshme. Fito reputacionin nga klientët dhe tregu , Ngritja e shpejtë për t'u bërë lider në industrinë kombëtare të përpunimit të aluminit.

Testimi i rreptë, funksionimi i sigurt

Mingtai plotëson nevojat e përdoruesit me menaxhim të shkëlqyeshëm të tërë procesit, nga prokurimi i shufrës së aluminit, prodhimi,
sigurimi i procesit për ndjekjen e procesit, të cilat ofrojnë siguri për përdoruesit.

9c0ac9e9-49ff-4641-9819-7e6c98bdae7e

Shufër alumini

6c5c38e4-9c51-46c6-a7cf-0d4efcd7e8fe

Që hedh

70aafbd4-a26b-4168-bd9e-de1534a477ad

Rrokullisje

07da1507-c586-4e7e-a9b6-46331f85af54

Shuaj

1594612297(1)

Dorëzimi

Nga Porosia në Dorëzim

Kontrollimi i porosisë

Me kontratën e shitjes, nëpunësi për ndjekjen e porosive kontrollon modelet dhe sasitë e aliazhit të aluminit.

Test i Cilësisë Para Dorëzimit

Pas përfundimit të prodhimit të produktit, inspektori i cilësisë duhet të kontrollojë në mënyrë rigoroze cilësinë e secilës grup të produkteve, të marrë fotografi dhe t'i dërgojë ato tek klientët.

Kontrolloni artikujt kur paketoni

Para paketimit dhe dërgesës, nëpunësi për ndjekjen e porosive kontrollon përsëri artikujt e paketuar me listën e paketimit për të shmangur humbjen e artikujve.

Paketimi dhe Transporti

Miratoni paketimin prej druri për të mbyllur aliazhin e aluminit, për të parandaluar oksidimin e aliazhit të aluminit dhe për të garantuar shpërndarjen perfekte të produkteve në mënyrën më të shpejtë, të sigurt dhe më të besueshme.

Mbulimi i Shërbimit

Nga formimi i skemës deri tek testimi i faqes së klientit, ne u ofrojmë klientëve një sistem të përsosur të shërbimit që formojnë mbulim gjithëpërfshirës, ​​me cilësi tre-dimensionale, duke i bërë klientët të përjetojnë më të pasur dhe të përsosur.

Shërbimi para shitjes

Konsultimi i produktit: Pranimi i konsultës së shërbimit në 365 ditë në vit.
Ekip i fortë teknik: Zgjidhjet efikase teknologjike janë bërë me porosi për ju.
Mënyra të ndryshme për të na gjetur: E-mail, Tel, Skype, Facebook, Twitter, Linkedin, Chat Online ...

Shërbimi gjatë shitjes

* Bimë shumë inteligjente të prodhimit.
* Përshtypjet e rregullta për përparimin e produktit.
* Testim i rreptë para se të dërgohen tek klientët.

Menaxheri i shitjeve me cilësi të lartë dhe me përvojë do t'ju ofrojë sugjerime ekskluzive të produkteve dhe skemën e kuotimit pas zotërimit të kërkesave tuaja. Pas vendosjes së një porosie, fabrika moderne prodhon produkte me cilësi të lartë për ju, dhe përmes departamentit të inspektimit, departamentit të inspektimit të cilësisë dhe shtresave të tjera të kontrolleve, për të siguruar që cilësia e produktit plotëson kërkesat kombëtare dhe të konsumatorëve të treguesve.

Shërbimi pas shitjes

Ekipi i shërbimit pas shitjes do të rregullojë ngarkesën logjistike profesionale për ju dhe do të ndjekë të gjithë procesin për të siguruar sigurinë e mallrave tuaj; nëse keni nevoja të përsëritura të prokurimit, ekipi i shërbimit pas shitjes do të rregullojë stok të rregullt për ju; nëse keni pyetje në lidhje me cilësinë e produktit, ekipi i shërbimit pas shitjes do t'ju lëshojë zgjidhje sa më shpejt të jetë e mundur.

Alumini Kaichuang ju ofron shërbim të plotë, të integruar dhe butler. Çdo porosi, nga konsultimi para shitjes deri te shpërndarja pas shitjes, ne po ndjekim me kohë për të siguruar që klientët të mund të marrin mallra në mënyrë të sigurt, shërbim butler, intim, më të besueshëm. Ne i mirëpresim klientët të vizitojnë fabrikën tonë. Dhe ne mund ta furnizojmë shembullin falas. Në procesin e testimit të produktit, ne organizojmë testimin e prodhimit në përputhje me standardet ndërkombëtare. Nëpërmjet kontrollit të kujdesshëm të kujdesshëm të linjës së prodhimit, vetë-inspektimi i çdo procedure, kontrolli i ndërsjellë dhe inspektimi gjysëm-i gatshëm, inspektimi i produkteve të përfunduara, Ne sigurojmë që çdo pjesë e produkteve tona të jetë e besueshme. Takimi në çdo javë, për të gjetur probleme, zgjidhja e tyre për një shërbim më të mirë. Nëse pllakat tona prej alumini kanë ndonjë problem cilësor, ne do të përpiqemi më të mirën për ta zgjidhur atë.