Cilat janë aplikimet e ndryshme të materialeve të ndryshme të Pllakës së Aluminit të Modelit të Treguesit

Funksioni themelor i paneleve të aluminit me model është parandalimi i rrëshqitjes. Skenarët tanë të zakonshëm të aplikimit janë autobusët, shkallët lëvizëse, ashensorët, etj., Ku panelet prej alumini të modeluara përdoren për të parandaluar rrëshqitjen. Në këto mjedise, kërkesat e performancës së paneleve të aluminit nuk janë të larta, dhe 1060 panele alumini mund të plotësojnë kërkesat e performancës. Pra, cili është ndryshimi midis performancës së ndryshme dhe zbatimit të materialit prej alumini të modeluar? Më poshtë është një seri e vogël për t'ju prezantuar.

 

Pajisjet frigoriferike gjithashtu kanë nevojë për anti-trung, në këto mjedise, performanca anti-ndryshk është një tregues kryesor, 1060 performanca e aluminit nuk ka qenë në gjendje të funksionojë ftohje anti-trung, 3003 pjatë alumini si një pllakë alumini profesional anti-ndryshk, është anti- projekti i trungut në ambiente të lagështa. Përveç pllakës prej alumini 3003, pllaka alumini 3A21 është gjithashtu më e zakonshme, të gjitha i përkasin serisë 3 të pllakave të aliazhit të manganit alumini.

5052 Pllaka alumini e modeluar përdoret kryesisht në mjedisin detar.

 

Një nga avantazhet e pllakës së aluminit me seri 5 është se ajo mund të rezistojë në mënyrë efektive ndaj korrozionit të mjedisit acid dhe alkali, kështu që pllaka alumini e tipit 5052 është materiali kryesor anti-trung në mjedisin detar. Sigurisht, në pllakën e aluminit të serive 5, ka edhe marka të tilla si 5083, 5754, etj., Të cilat mund të përdoren për të prodhuar pllakë alumini me model.

Cilat janë përdorimet e paneleve të aluminit me model? Ekziston edhe një skenar i aplikimit, të tilla si platforma e punës ajrore, temperatura e lartë anti-trung, acid i lartë dhe mjedisit korrozioni alkali, për arsye sigurie, performanca e pllakës së aluminit me model është shumë e lartë, lindi pllaka prej alumini me model 6061. Pllaka alumini 6061 të gjitha aspektet e performancës është shumë e mirë, mund të sigurojë një mbrojtje të fortë për mjedisin me rrezik të lartë anti-trung.

 

Përmbajtja e mësipërme është zbatimi i ndryshëm i materialeve të ndryshëm të pllakës dekorative të aluminit që Ketchum ju prezanton. Me përparimin e vazhdueshëm të teknologjisë së shkrirjes së aluminit dhe evolucionin e procesit të prodhimit, llojet dhe materialet e pllakës së aluminit me model do të jenë gjithnjë e më shumë, dhe do të luajnë një rol të rëndësishëm në më shumë industri.

 


Koha e postimit: nëntor-19-2020