Fletë alumini

 • 7050 ALUMINUM SHEET

  Fletë alumini 7050

  7050 alumini është një aliazh me rezistencë të lartë të trajtuar në nxehtësi, i cili ka rezistencë më të lartë ndaj korrozionit sesa alumini 7075. dhe rezistencë më të mirë. Ka një ndjeshmëri më të ulët ndaj shuarjes
 • 7075 ALUMINUM SHEET

  Fletë alumini 7075

  Pllaka alumini 7075 i përket aluminit super të fortë Al-Zn-Mg-Cu, i cili është një rezistencë e lartë, fortësi e lartë aliazh farkëtimi i ftohtë, shumë më i mirë se çeliku i butë.
 • 6061 ALUMINUM SHEET

  Fletë alumini 6061

  Fleta e aluminit 6061 është një produkt aliazhi me cilësi të lartë i prodhuar nga trajtimi i nxehtësisë dhe tërheqja paraprake për Mg dhe Si, me përpunueshmëri të shkëlqyeshme, aftësi bashkimi dhe plating, rezistencë të mirë ndaj korrozionit dhe rezistencë të lartë.
 • 6063 T6 ALUMINUM SHEET

  Fletë alumini 6063 T6

  Pllaka alumini prej aliazhi 6063 është aliazh i lartë plastikë Al-Mg-Si, me veti të shkëlqyera përpunimi, saldim të shkëlqyeshëm, nxjerrje dhe plating, rezistencë të mirë ndaj korrozionit, rezistencë, lustrim i lehtë, veshje, efekti i oksidimit anodik është i shkëlqyeshëm, është një aliazh tipik i nxjerrjes.
 • 6082 ALUMINUM SHEET

  Fletë alumini 6082

  Pllaka alumini 6082 është një pllakë alumini relativisht e mirë në mes të pllakave të aluminit 6 seri (Al-Mg-Si), me formim të mirë dhe përpunim të lehtë, performancë të mirë të reagimit anodik, veshje të lehtë, rezistencë të mirë ndaj korrozionit dhe rezistencë ndaj oksidimit.
 • 5A05 ALUMINUM SHEET

  Fletë alumini 5A05

  Fleta e aluminit 5A05 është një aliazh alumini i qëndrueshëm ndaj ndryshkjeve të serisë alumin-magnez, karakteristikat kryesore të së cilës janë dendësia e ulët, forca e lartë e tërheqjes dhe zgjatja e lartë. Për të njëjtën zonë, pesha e aliazh alumini-magnez është më e ulët se seritë e tjera.
1234 Tjetra> >> Faqja 1/4