Pllakë Kontrolluesi Alumini

 • Diamond checkered aluminum sheet

  Fletë alumini me kuadrate

  Pjata e Kontrollit të Aluminit quhet gjithashtu si Pllaka shkelje, Pllakë Chequerred, Durbar Plate, Anti-rrëshqitje Pllakë, Pllaka jo-trung, Diamond Plate, e cila është fletë alumini të sheshtë me modele ose vija të ngritura në sipërfaqe për të shtuar fërkime dhe për të zvogëluar rrezikun e rrëshqitje. Pllaka e Kontrollit të Aluminit përdoret gjerësisht si dysheme ngarkuese, ose përdoret në material dekorativ të murit pasi është tipar i pamjes së bukur.
 • Diamond checkered aluminum sheet

  Fletë alumini me kuadrate

  Sipërfaqja është gdhendur me një model të vetëm, performancë të mirë të përpunimit, rezistencë të lartë, rezistencë ndaj korrozionit dhe oksidim të shkëlqyeshëm dhe efekte të tjera të trajtimit sipërfaqësor. Ka avantazhet e performancës së shkëlqyeshme, modelit të qartë dhe sipërfaqes së pastër. Përdoret gjerësisht në prodhimin e pajisjeve dhe makinerive, strukturat e saldimit dhe fushat që kërkojnë forcë të caktuar.
 • Aluminum Checker Plate

  Pllakë Kontrolluesi Alumini

  Grilë alumini është e njohur edhe si grilë alumini. Isshtë bërë nga panele alumini. Njëra anë e sipërfaqes është e stampuar me një model diamanti. Modelet e ndryshme mund të përshtaten në mjedise të ndryshme dhe përdorime të ndryshme. Ky lloj tabele përdoret gjerësisht si një pllakë trungu në nevojat tregtare dhe industriale të dyshemesë, dhe gjithashtu në automjete të tilla si ambulanca dhe kamionë fishekzjarresh.
 • Aluminum alloy plate tearing surface

  Sipërfaqja grisëse e pllakës së aliazhit të aluminit

  Seritë 5000 i përkasin aliazhit Al-Mg, Mg është elementi kryesor lidhës në alumin 5052, i cili rrit rezistencën e tij ndaj korrozionit, kështu që është bërë lloji më i përdorur gjerësisht i aluminit rezistent ndaj ndryshkut. Forca e lodhjes së saj është e lartë dhe përpunueshmëria e saj është më e mirë sesa ajo e lidhjeve të serive 1, 3. Alumini është me peshë të lehtë. Ka punueshmëri të mirë dhe forcë të lartë të lodhjes me rezistencë të mirë ndaj korrigjimit edhe në ujë të kripur. 5052 fleta / spiralja e aluminit është shumë e përshtatshme për përdorime detare.
 • 5754 H114 ALUMINIUM CHEQUERED PLATE

  5754 H114 PLATURE ALUMINI

  Pllaka me kuadrate prej alumini 754 h114 i referohet një pllake katrore prej alumini 5754 që është zbutur h114 dhe ka veti të ngjashme me ato të aluminit 5754-O, dmth pllakat e aluminit 5754 janë pjekur plotësisht dhe kanë forcën më të ulët në gjendjen O. Sidoqoftë, pllakat prej alumini 5754-O janë ndryshuar në pllaka me kuadrate prej alumini nga embossing e jashtme, në të cilën pikë gjendja e zbutur quhet specifikisht h114, e cila formon atë që ne e quajmë pllakë me alumini 5754 h114.