Fletë alumini e serive 7

  • 7050 ALUMINUM SHEET

    Fletë alumini 7050

    7050 alumini është një aliazh me rezistencë të lartë të trajtuar në nxehtësi, i cili ka rezistencë më të lartë ndaj korrozionit sesa alumini 7075. dhe rezistencë më të mirë. Ka një ndjeshmëri më të ulët ndaj shuarjes
  • 7075 ALUMINUM SHEET

    Fletë alumini 7075

    Pllaka alumini 7075 i përket aluminit super të fortë Al-Zn-Mg-Cu, i cili është një rezistencë e lartë, fortësi e lartë aliazh farkëtimi i ftohtë, shumë më i mirë se çeliku i butë.