Gama e produkteve

Saktësia, performanca dhe besueshmëria

Specializohen në prodhimin: fletë alumini, pllakë me çarje alumini, fletë alumini aliazh, fletë alumini me mur perde, rreth alumini, spiral alumini, shirit alumini, letër alumini, 6061, 6082, 7075, 2A12 T6, pllaka alumini të ndritshme T6 mulli & pllaka alumini T651 dhe produkte të tjera alumini. Rezervat e mëdha në fabrikë, ju lutemi skanoni QR Code për të ndjekur informacionin e stoqeve.Kontaktoni një specialist

Rreth Nesh

Kompania është e angazhuar për zhvillimin e tregut ndërkombëtar dhe krijimin e një imazhi të mirë të markës së Kaile Kaihua në botë. Bashkimi i njollës së pllakës së aluminit, kategoria është e plotë. Mund të paketohet me saktësi në përputhje me nevojat e klientit, platforma ka nisur disa inventarë të veçantë të produkteve për një kohë të gjatë, ka përfituar shumë, ka kursyer kosto për klientët dhe ka arritur bashkëpunim të favorshëm. Kompania mbështetet në avantazhet gjeografike të Xuzhou dhe sistemin e përshtatshëm të logjistikës. Dorëzimi i rrufesë, për të siguruar dorëzimin e parë të produkteve. Siguroni garanci të shpejtë dhe të qëndrueshme për klientët për të fituar tregun.

Përparësia jonë

përgjigja më e shpejtë, e kënaqur në maksimum

Çdo kërkesë që bëni do të merrni përgjigjen më të shpejtë, çdo kërkesë që bëni do të kënaqet në maksimum, çdo grumbull mallrash që bëni do të merrni çmimin më të mirë ... Na kontaktoni

Our advantage