УСЛУГИ

Ветување за услуги

Сè што правиме, само за да им овозможиме на клиентите да добијат повеќе придобивки на пазарот за да добијат повеќе деловни можности да создадат поголема вредност за нашите клиенти и заедницата.

Ветување

„Ориентирани кон клиенти“, ние обезбедуваме цела низа квалитетни услуги за нашите клиенти.

图片4

Бесплатна инспекција на примерок

图片2

Обезбедете примероци за тестирање

图片3

Одговори на техничка консултација

图片5

Прифаќање на барања за услуги

Придржувајќи се кон „задоволството на клиентите како фокус, континуирано подобрување на квалитетот, потрага по квалитет на квалитет“, политиката за квалитет. Зајакнување на производството и механизмите за следење на производот. Концентрирајте се на подобрување на основната конкурентност на претпријатијата. Проверка на производството Во строга согласност со националните стандарди за квалитет. Преку строго контролирање на производната линија, само-инспекција на секоја постапка, меѓусебна проверка и полу-готова инспекција, проверка на готови производи за да се осигура дека секој производ е сигурен и одличен квалитет. Освојте ја репутацијата од клиенти и пазарот , Брзиот пораст да стане лидер во националната индустрија за преработка на алуминиум.

Строго тестирање, безбедна работа

Mingtai ги задоволува потребите на корисникот со одлично управување со целиот процес, од набавка на алуминиумско празно, производство,
гарантирање на процесот за следење на процесот, што обезбедува сигурност за корисниците.

9c0ac9e9-49ff-4641-9819-7e6c98bdae7e

Алуминиумско ингот

6c5c38e4-9c51-46c6-a7cf-0d4efcd7e8fe

Лиење

70aafbd4-a26b-4168-bd9e-de1534a477ad

Тркалање

07da1507-c586-4e7e-a9b6-46331f85af54

Гасне

1594612297(1)

Испорака

Од нарачка до испорака

Проверка на нарачката

Со договорот за продажба, службеникот за следење на нарачки ги проверува моделите и количините на легура на алуминиум.

Тест за квалитет пред породувањето

По завршувањето на производството на производи, инспекторот за квалитет строго го проверува квалитетот на секоја група производи, фотографира и ги испраќа до клиентите.

Проверете ги предметите при пакување

Пред пакувањето и пратката, службеникот за следење на нарачки повторно ги проверува спакуваните артикли со списокот за пакување за да избегне губење на артиклите.

Пакување и транспорт

Донесете дрвена амбалажа за запечатување на легурата на алуминиум, спречување на оксидација на легура на алуминиум и гарантирање на совршена достава на производите на најбрз, најбезбеден и најсигурен начин.

Покриеност на услугата

Од формирањето на шемата до тестирањето на страницата за клиенти, ние им обезбедуваме на клиентите совршен систем на услуги што формираат сеопфатно, тродимензионално покривање на квалитетот, правејќи ги клиентите да искусат побогато и совршено.

Услуга пред продажба

Консултации со производи: Прифаќање консултантски услуги за 365 дена во годината.
Силен технички тим: Ефикасните технолошки решенија се направени по ваша желба.
Различни начини да не најдете: Е-пошта, Тел, Скајп, Фејсбук, Твитер, Линкедин, Интернет разговор ...

Услуга за време на продажбата

* Високо интелигентни растенија за производство.
* Редовно повратни информации за напредокот на производот.
* Строго тестирање пред тие да бидат испратени до клиентите.

Висококвалитетен и искусен менаџер за продажба ќе ви обезбеди ексклузивни предлози за производи и шема за понуди откако ќе ги совладате вашите барања. После нарачката, модерната фабрика произведува висококвалитетни производи за вас, и преку одделот за инспекција, одделот за проверка на квалитетот и другите слоеви на проверки, за да се осигура дека квалитетот на производот ги исполнува националните и клиентските барања на индикаторите.

Услуга по продажба

Тимот за услуги по продажбата ќе организира професионална логистичка пратка за вас и ќе го следи целиот процес за да се осигури безбедноста на вашата стока; ако имате повеќекратни потреби за набавка, тимот за услуги по продажбата ќе организира редовни залихи за вас; ако имате прашања во врска со квалитетот на производот, тимот за услуги по продажбата ќе издаде решенија за вас што е можно поскоро.

Каичуанг алуминиумот ви овозможува целосен процес, интегрирана и услужна батлер. Секоја нарачка, од консултации пред продажба до испорака по продажба, навремено следиме за да осигуриме дека клиентите можат безбедно да примаат стоки, услуга батлер, интимна, посигурна. Ние ги поздравуваме клиентите да ја посетат нашата фабрика. И можеме да го испорачаме примерокот бесплатно. Во процесот на тестирање на производот, организираме тестирање на производството во согласност со меѓународните стандарди. Преку строга внимателна проверка на производната линија, само-инспекција на секоја постапка, взаемна проверка и полу-готова инспекција, проверка на готови производи, гарантираме дека секое парче од нашите производи е веродостојно. Состаноци секоја недела, за да најдете проблеми, да ги решите за подобра услуга. Доколку нашите алуминиумски плочи имаат проблеми со квалитетот, ние ќе се обидеме најдобро да го решиме тоа.