Палета на производи

Прецизност, изведба и сигурност

Специјализирани за производство на: алуминиумски лимови, алуминиумска карирана плоча, алуминиумски лимови од легури, алуминиумски лимови од завеса, алуминиумски круг, алуминиумска серпентина, алуминиумска лента, алуминиумска фолија, 6061, 6082, 7075, 2A12 T6, алуминиумски плочи од мелница Т6 и алуминиумски плочи T651 и други производи од алуминиум. Големи залихи во фабрика, ве молиме скенирајте го QR Code за да ги следите информациите за залихите.Контактирајте специјалист

За нас

Компанијата е посветена на развој на меѓународниот пазар и воспоставување на добар имиџ на бренд за Каиле Каихуа во светот. Соединувајќи го местото на алуминиумската плоча, категоријата е завршена. Може точно да се спакува според потребите на клиентите, платформата лансираше посебен попис на производи подолго време, со голема корист, заштедени трошоци за клиентите и остварена добитна соработка. Компанијата се потпира на географските предности на Кужу и удобен логистички систем. Доставување молња, за да се обезбеди прва испорака на производи. Обезбедете брза и стабилна гаранција за клиентите да го освојат пазарот.

Нашата предност

најбрз одговор, задоволен до максимум

Секое барање ќе го добиете најбрзиот одговор, секое барање што ќе го направите ќе биде задоволено максимално, секоја група стоки што ќе ги направите ќе добие најдобра цена ... Контактирајте не

Our advantage