LAYANAN

Janji Layanan

Kabeh sing kita lakoni, mung supaya para pelanggan entuk luwih akeh mupangat ing pasar supaya entuk kesempatan bisnis luwih akeh kanggo nggawe nilai luwih akeh kanggo para pelanggan lan komunitas.

Janji

"Berorientasi pelanggan", nyedhiyakake macem-macem layanan berkualitas kanggo para pelanggan.

图片4

Pemeriksaan Sampel Gratis

图片2

Nyedhiyakake Sampel Tes

图片3

Mbales menyang Konsultasi Teknis

图片5

Nampa Panyuwunan Layanan

Ngelingi "kepuasan pelanggan minangka fokus, perbaikan kualitas terus-terusan, ngupayakake kualitas keunggulan" kabijakan kualitas. Ngiyatake produksi produk lan mekanisme ngawasi. Konsentrasi kanggo ningkatake daya saing inti perusahaan. Pemeriksaan produksi Produksi cocog banget karo standar kualitas nasional. Liwat kontrol lini produksi sing ketat, pamriksa dhewe ing tata cara, pamriksa bebarengan lan pamriksa separo, pamriksan produk rampung kanggo mesthekake yen saben produk bisa dipercaya lan kualitas apik. Menehi reputasi saka pelanggan lan pasar, Cepet munggah dadi pimpinan industri pemrosesan aluminium nasional.

Tes ketat, operasi sing aman

Mingtai nyukupi kabutuhan pangguna kanthi manajemen proses sing apik banget, saka pengadaan aluminium ingot, pabrik,
jaminan proses kanggo nglacak proses, sing nyedhiyakake keamanan kanggo pangguna.

9c0ac9e9-49ff-4641-9819-7e6c98bdae7e

Ingot aluminium

6c5c38e4-9c51-46c6-a7cf-0d4efcd7e8fe

Casting

70aafbd4-a26b-4168-bd9e-de1534a477ad

Nggulung

07da1507-c586-4e7e-a9b6-46331f85af54

Quench

1594612297(1)

Pangiriman

Saka Pesenan nganti Pangiriman

Priksa Pesenan

Kanthi kontrak penjualan, petugas pelacak pesanan mriksa model lan jumlah paduan aluminium.

Tes Kualitas Sadurunge Pangiriman

Sawise rampung produksi produk, inspektur kualitas kudu mriksa kualitas saben batch produk, njupuk foto banjur dikirim menyang pelanggan.

Priksa Barang Nalika Paket

Sadurunge dikemas lan dikirim, petugas pelacak pesen mriksa barang sing dikemas maneh nganggo dhaptar kemasan supaya ora ilang barang.

Kemasan lan Transportasi

Nganggo kemasan kayu kanggo nutup paduan aluminium, nyegah oksidasi paduan aluminium, lan njamin pangiriman produk sing sampurna kanthi cara paling cepet, paling aman lan andal.

Jangkoan Layanan

Saka skema sing dibentuk nganti pangujian situs pelanggan, kita nyedhiyakake sistem layanan sing sampurna kanggo para pelanggan kanthi jangkoan kualitas telung dimensi sing komprehensif, nggawe para pelanggan pengalaman sing luwih sugih lan sampurna.

Layanan sadurunge didol

Konsultasi produk: Nampa konsultasi layanan ing 365 dina setaun.
Tim teknis sing kuwat: Solusi teknologi sing efisien digawe khusus kanggo sampeyan.
Maneka cara kanggo nemokake kita: E-mail, Tel, Skype, Facebook, Twitter, Linkedin, Obrolan Online ...

Layanan sajrone didol

* Tanduran produksi sing cerdas banget.
* Umpan balik kanthi rutin babagan produk.
* Pengujian ketat sadurunge dikirim menyang pelanggan.

Manajer sales sing berkualitas lan berpengalaman bakal menehi saran produk eksklusif lan skema kuotasi sawise ngerteni sarat sampeyan. Sawise nggawe pesanan, pabrik modern ngasilake produk berkualitas tinggi kanggo sampeyan, lan liwat departemen inspeksi, departemen inspeksi kualitas lan lapisan cek liyane, kanggo mesthekake yen mutu produk memenuhi persyaratan indikator nasional lan pelanggan.

Layanan sawise didol

Tim layanan purna jual bakal ngatur konsistensi logistik profesional kanggo sampeyan lan tindakake kabeh proses kanggo njamin keamanan barang sampeyan; yen sampeyan wis mbutuhake kebutuhan pengadaan bola-bali, tim layanan sawise-sales bakal ngatur saham biasa kanggo sampeyan; yen sampeyan duwe pitakon babagan kualitas produk, tim layanan sawise-sales bakal nerbitake solusi kanggo sampeyan.

Aluminium Kaichuang nyedhiyakake proses lengkap, layanan integral lan butler. Saben pesenan, wiwit saka konsultasi pra-penjualan nganti pangiriman sawise-penjualan, kita nglacak kanthi tepat wektu supaya pelanggan bisa nampa barang kanthi aman, layanan pelayan, intim, luwih dipercaya. Kita nampani pelanggan kanggo ngunjungi pabrik. Lan kita bisa menehi conto gratis. Ing proses uji coba produk, kita ngatur tes produksi sesuai karo standar internasional. Liwat mriksa kanthi tliti babagan baris produksi saben pamriksa, pamriksa, lan pamriksa separo, pamriksan produk rampung, Kita priksa manawa saben produk bisa dipercaya. Rapat saben minggu, kanggo nemokake masalah, ngatasi masalah supaya luwih becik layanan. Yen piring aluminium duwe masalah kualitas, kita bakal nyoba kanggo ngrampungake.