Apa macem-macem aplikasi kanggo macem-macem bahan Pola Pola Pola Pointer?

Fungsi dhasar panel aluminium pola yaiku nyegah luncur. Skenario aplikasi umum kita yaiku bus, escalator, elevator, lsp. Ing endi panel aluminium pola digunakake kanggo nyegah slippage. Ing lingkungan kasebut, persyaratan kinerja panel aluminium ora dhuwur, lan 1060 panel aluminium bisa memenuhi syarat kinerja. Dadi, apa bedane kinerja lan aplikasi material aluminium pola beda? Ing ngisor iki minangka seri cilik kanggo ngenalake sampeyan.

 

Peralatan pendinginan uga butuh anti-selip, ing lingkungan kasebut, kinerja anti karat minangka indikator utama, kinerja 1060 aluminium ora bisa nyepetake kinerja anti-selip, 3003 piring aluminium minangka pelat aluminium anti karat profesional, yaiku anti- proyek luncur ing lingkungan udan. Saliyane 3003 piring aluminium, piring aluminium 3A21 uga umume, kabeh kalebu ing 3 seri piring paduan mangan aluminium.

5052 Plat aluminium pola biasane digunakake ing lingkungan segara.

 

Salah sawijining kaluwihan piring aluminium 5 seri yaiku kanthi efektif nolak karat saka asam lan lingkungan alkali, mula 5052 jinis plat aluminium minangka bahan anti-selip utama ing lingkungan laut. Mesthine, ing piring aluminium 5 seri, uga ana merek kayata 5083, 5754, lsp. Sing bisa digunakake kanggo ngasilake piring aluminium pola.

Apa gunane panel aluminium pola? Uga ana skenario aplikasi, kayata platform kerja udara, anti-selip suhu tinggi, lingkungan korosi asam lan alkali tinggi, amarga alasan keamanan, kinerja plat aluminium bermotif dhuwur banget, 6061 plat aluminium pola lair. Plat aluminium 6061 kabeh aspek kinerja apik banget, bisa menehi perlindungan sing kuat kanggo anti-selip lingkungan sing berisiko tinggi.

 

Konten ing ndhuwur minangka macem-macem aplikasi kanggo macem-macem bahan saka piring aluminium dekoratif sing diwenehake karo Ketchum kanggo sampeyan. Kanthi terus maju teknologi peleburan aluminium lan evolusi proses produksi, jinis lan bahan saka piring aluminium pola bakal saya akeh, lan bakal dadi penting ing industri.

 


Wektu kiriman: Nov-19-2020