Lembar Aluminium

  • 7050 ALUMINUM SHEET

    LEMBAR ALUMINI 7050

    7050 aluminium minangka paduan sing dianggep panas banget, sing tahan korosi luwih dhuwur tinimbang 7075 aluminium. lan kateguhan sing luwih apik. Nduweni sensitivitas sing luwih murah kanggo quenching
  • 7075 ALUMINUM SHEET

    LEMBAR ALUMINI 7075

    Plat aluminium 7075 kagolong saka aluminium super keras Al-Zn-Mg-Cu, yaiku kekuwatan sing dhuwur, atap kerja keras sing adhem, luwih apik tinimbang baja ringan.
  • 6061 ALUMINUM SHEET

    6061 LEMBAR ALUMINIUM

    Lembaran aluminium 6061 minangka produk paduan berkualitas tinggi sing diproduksi kanthi perawatan panas lan pra-gambar kanggo Mg lan Si, kanthi ketahanan mesin, sifat las lan plating sing apik, resistansi korosi sing apik lan kateguhan sing dhuwur.
  • 6063 T6 ALUMINUM SHEET

    6063 T6 ALUMINIUM LEMBAR

    Plat aluminium paduan 6063 yaiku paduan plastisitas tinggi Al-Mg-Si, kanthi sifat pamrosesan sing apik, pengelasan, ekstrusi lan plating, resistensi korosi sing apik, kateguhan, gampang polesan, lapisan, efek oksidasi anodik sing apik banget, yaiku campuran ekstrusi khas.
  • 6082 ALUMINUM SHEET

    LEMBAR ALUMINIU 6082

    Plat aluminium 6082 minangka piring aluminium paduan sing cukup apik ing antarane 6 piring aluminium seri (Al-Mg-Si), kanthi formabilitas sing apik lan gampang diproses, kinerja reaksi anodik sing apik, gampang nutupi, resistansi korosi sing apik lan resistensi oksidasi.
  • 5A05 ALUMINUM SHEET

    LEMBAR ALUMINIUM 5A05

    Lembar aluminium 5A05 minangka paduan aluminium sing tahan karat saka seri aluminium-magnesium, karakteristik utama yaiku kerapatan rendah, kekuatan tarik dhuwur lan elongasi tinggi. Kanggo wilayah sing padha, bobot paduan aluminium-magnesium luwih murah tinimbang seri liyane.