Piring Priksa Aluminium

  • Diamond checkered aluminum sheet

    Lembar aluminium kotak-kotak berlian

    Plat Checker Aluminium uga diarani Plat Tread, Plate Chequerred, Plate Durbar, Plate Anti-Slipping, Plate Non-Skid, Plate Diamond, yaiku lembaran aluminium datar kanthi pola utawa garis sing diangkat ing permukaan kanggo nambah gesekan lan nyuda risiko minger. Plat Checker Aluminium umume digunakake minangka lantai pemuatan, utawa digunakake ing bahan tembok dekoratif amarga fitur sing apik.
  • Diamond checkered aluminum sheet

    Lembar aluminium kotak-kotak berlian

    Lumahing diukir kanthi pola siji, kinerja pangolahan sing apik, kateguhan sing dhuwur, resistansi korosi lan oksidasi sing apik banget lan efek perawatan permukaan liyane. Nduweni kaluwihan kinerja sing apik, pola sing jelas lan permukaan sing resik. Iki digunakake kanthi akeh ing pabrikan peralatan lan mesin, struktur las lan lapangan sing mbutuhake kekuwatan tartamtu.
  • Aluminum Checker Plate

    Piring Priksa Aluminium

    Parutan aluminium uga dikenal minangka kisi aluminium. Iki digawe saka panel aluminium. Siji sisih ndhuwur katon nganggo pola berlian. Pola sing beda bisa diadaptasi karo macem-macem lingkungan lan macem-macem panggunaan. Checkerboard jinis iki digunakake kanthi umum minangka peluncur ing kebutuhan lantai komersial lan industri, lan uga ing kendaraan kayata ambulans lan truk kembang api.
  • Aluminum alloy plate tearing surface

    Lumahing nyukur aluminium paduan

    5000 seri kagolong saka paduan Al-Mg, Mg minangka elemen campuran utama ing 5052 aluminium, sing nambah resistensi korosi, mula dadi jinis aluminium tahan karat sing paling akeh digunakake. Kekuwatan lemes iku dhuwur lan ketahanane luwih apik tinimbang paduan seri 1, 3. Aluminium bobot entheng. Iki nduweni kemampuan kerja sing apik lan kekuatan lemes sing dhuwur kanthi resistensi sing apik kanggo koreksi sanajan banyu asin. Lembar / koil 5052 aluminium cocok banget kanggo aplikasi laut.
  • 5754 H114 ALUMINIUM CHEQUERED PLATE

    5754 H114 Platinum sing dicenthang ALUMINIUM

    Piring kotak-kotak aluminium 754 h114 nuduhake piring kotak-kotak aluminium 5754 sing wis tempered h114, lan nduweni sifat sing padha karo aluminium 5754-O, yaiku pelat aluminium 5754 kanthi anil total lan kekuatan paling ngisor ing negara bagian O. Nanging, pelat aluminium 5754-O diganti dadi piring kotak-kotak aluminium kanthi embossing eksterior, ing wektu kasebut negara sing tempered kasebut kanthi khusus diarani h114, sing mbentuk piring sing diarani 5754 h114 kotak-kotak aluminium.