Piring Priksa Aluminium

Katrangan singkat:

Parutan aluminium uga dikenal minangka kisi aluminium. Iki digawe saka panel aluminium. Siji sisih ndhuwur katon nganggo pola berlian. Pola sing beda bisa diadaptasi karo macem-macem lingkungan lan macem-macem panggunaan. Checkerboard jinis iki digunakake kanthi umum minangka peluncur ing kebutuhan lantai komersial lan industri, lan uga ing kendaraan kayata ambulans lan truk kembang api.


Detail Produk

Tag Produk

Informasi Rinci

Plat grid aluminium manufaktur aluminium Kaihua, kanthi Piring Tread 5-bar, Piring-pola-aluminium-plate, Piring aluminium pola pointer macem-macem jinis, plate grid aluminium uga dikenal minangka plate tread, plate pattern, plate duba, plate anti-skid, piring anti-selip, piring berlian. Iki minangka sheet aluminium datar kanthi pola utawa garis sing diangkat ing permukaan kanggo nambah gesekan lan nyuda resiko. Slip. Checkerboard aluminium duweni sifat estetis sing apik lan akeh digunakake minangka lantai pemuatan utawa bahan tembok dekoratif. 5 Panel ban Aluminium tahan tahan karat sing apik kanggo banyu laut uga lingkungan laut lan industri. Uga nduweni stabilitas lan formabilitas adhem sing apik banget. Iki minangka kekuatan medium kanggo paduan kekuatan tinggi kanthi kekuatan rada luwih dhuwur tinimbang 5251, kekuatan medium. Parutan aluminium luwih tahan karat lan luwih entheng tinimbang bahan liyane lan bisa tahan pirang-pirang taun, tetep regane luwih dhuwur sawise diganti. Jinis checkerboard iki dikarepake ing jubin komersial lan industri.

Lamaran

Checkerboard aluminium duwe efek anti-selip sing apik banget, digunakake ing kulkas, anti-selip subway, skid anti-selip bus, lantai truk transportasi gedhe lan papan liyane. Sing nomer loro, 5052 aluminium checkerboard nduweni kinerja anti-korosi sing apik, checkerboard aluminium digunakake ing papan sing lembab, karat, kayata lemari es, truk kulkas, papan prau anti-selip, lan liya-liyane. Fungsi antioksidan tartamtu amarga ora bisa ngoksidasi kontak jangka panjang karo cairan. Kontak jangka panjang karo cairan ora bakal ngoksidasi, mula nduweni fungsi antioksidan tartamtu. Amarga tampilan perak, iki uga bisa digunakake kanggo kranjang panganan seluler, sing ora mung non-slip, nanging uga menehi pengaruh visual sing resik lan apik kanggo para pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita