Babagan Kita

Jiangsu Kaichuang International Trade Co., Ltd.

凯乐大门照片

Jiangsu Kaichuang International Trade Co., Ltd., kerja dadi anak perusahaan Jiangsu Kaihua Aluminium Co., Ltd. lan Jiangsu Kaile Metal Technology Co., Ltd. sing dadi pabrik utama yaiku: Ngilangi produksi kanggo piring lancip; Lini produksi Quenching kanggo piring nglukis; Baris anil sing terus-terusan; Mesin decoiler; Mesin pelurus; Mesin gergaji presisi; Mesin gunting; Tungku sepuh, lsp. Kita khusus nyedhiyakake produk seri 1xxx, 2xxx, 3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx kanthi produksi tahunan 100.000 ton. Minangka salah sawijining produsen lan pedagang paling profesional kanggo logam non-ferrous ing Tiongkok, Kaichuang utamane melu ngekspor piring aluminium, piring kotak-kotak paduan, pelat pelat, koil aluminium, strip, tabung, foil, batang, profil aluminium, macem-macem logam materi lan produk sing gegandhengan.

图片1

Produk kita

Akeh ditrapake kanggo manufaktur mobil, kapal, transportasi, dekorasi arsitektur, elektronik, mekanik, lsp. Sawise tata strategis jangka panjang lan njelajah pasar global, pangsa pasar internasional kita wis berkembang kanthi cepet kanthi njamin kualitas produk. perbaikan lan inovasi proses perawatan panas paduan aluminium. Optimisasi terus-terusan kanggo nambah kinerja lan proses paduan aluminium. Nyedhiyakake produk paduan aluminium paling apik kanggo pelanggan. stabilitas. Produk kita wis diekspor menyang Amerika Utara, Eropa, Asia Tenggara, Timur Tengah lan pasar jaban rangkah liyane. Kita wis nggawe hubungan bisnis sing apik karo luwih saka 120 negara lan wilayah.

Tur Pabrik

Jiangsu Kaihua Aluminium Co., Ltd., didegaké ing taun 2009. Nduweni peralatan produksi canggih kayata pabrik roda adhem, tungku rol tungku, gergaji presisi, lini produksi pelenturan pelat tipis lsp. Produk kami kalebu macem-macem spesifikasi lan model piring aluminium sing rata lan kotak-kotak ing pasar, limang bar gedhe piring aluminium, piring bar kotak-kotak aluminium cilik lima, piring aluminium kotak-kotak berlian, lan pola aluminium pola lentil lsp., lan nduweni kemampuan kanggo disesuaikan miturut jumlah lan ukurane. Perusahaan kita wis menang judhul "Perusahaan Teknologi Tinggi Jiangsu", "Perusahaan Teknologi Swasta Jiangsu", "Unit Maju Inovasi Teknologi lan Teknologi Provinsi Jiangsu", "Xuzhou Advanced Collective", "Xuzhou Industrial Park Technology Innovation Enterprise", lsp. Kita pantes dadi perusahaan raksasa ing industri paduan aluminium Cina.

33

Piranti produksi

Ing proses uji coba produk, kita ngatur tes produksi sesuai karo standar internasional. Liwat mriksa tliti produksi sing ketat kanthi tliti saben prosedur pamriksa, mriksa bebarengan lan setengah rampung inspeksi, inspeksi produk rampung, Kita njamin manawa kabeh produk Kaihua bisa dipercaya.

38
20
26
34
11

Tampilan produk saham

Kita duwe inventaris titik sing akeh

Perusahaan kasebut kerja sama erat karo institusi riset ilmiah, industri, universitas lan lembaga riset kanggo berkembang kanthi mandhiri. Rampung lini produksi quenching terus-terusan kanggo kabeh lempeng lancip, lan pelepasan tungku roller tungku roller tebal, Produksi, ing wektu sing padha perusahaan duwe pirang-pirang peralatan straightening and leveling canggih, tungku penuaan, gergaji presisi, peralatan perawatan permukaan , sing dibentuk saka perawatan panas larutan nganti teken permukaan. Sawetara set jalur pangolahan kanggo polesan lan laminasi, sukses lulus sertifikasi sistem manajemen mutu internasional "ISO9001: 2008, produk akeh digunakake ing kendaraan, kapal, penerbangan. Akeh bidang industri kayata udara , elektronik, cetakan, lsp. nyukupi kabutuhan macem-macem industri kanggo campuran paduan aluminium sing kuat.

图片3
图片4
图片2
图片1

Kemasan kita

Kemasan ekspor standar sing layak laut, kanthi proteksi interleaved lan plastik kanggo sheet kasebut. Pungkasane piring aluminium dilebokake ing palet kayu. Umumé, ana udakara 2 ton ing sak paket. 16-20MT bisa dimuat menyang wadhah 20 ', lan 21-24MT luwih cocog ing wadhah 40'.

13f09ab379383f32ff8f54733d06b51
024bcb2a782280ec0bf62d6038f6424
27fc209e49895cad7ffaee6631ee275
216c7eb903355776dce65091707c210
90fe7ab9c73bb138ea25631927ac37d
672d416d77fe9576de9a73913b175c8
b844b248231e30b2af3d4ff7fd047a7
ef76eae558cb0cf78a6cc7411fe3264

PERALATAN PRODUKSI

Ngelingi "kepuasan pelanggan minangka fokus, perbaikan kualitas terus-terusan, ngupayakake kualitas keunggulan" kabijakan kualitas. Ngiyatake produksi produk lan mekanisme ngawasi. Konsentrasi kanggo ningkatake daya saing inti perusahaan. Inspeksi Produksi Sesuai karo standar kualitas nasional. Liwat kontrol lini produksi sing ketat, pamriksa dhewe ing tata cara, pamriksa bebarengan lan pamriksa separo, pamriksan produk rampung kanggo mesthekake yen saben produk bisa dipercaya lan kualitas apik. Menehi reputasi saka pelanggan lan pasar, Cepet munggah dadi pimpinan industri pemrosesan aluminium nasional. Sukses ngrampungake lini produksi quenching terus saka koil sheet lan tungku roller roller tebal Sanalika, perusahaan kita duwe sawetara peralatan straightening canggih, tungku penuaan, gergaji presisi lan peralatan perawatan permukaan. Mbentuk lini produksi saka perawatan panas solusi padhet kanggo nggambar, polishing lan film ing permukaan. Kita wis sukses lulus sertifikasi sistem manajemen mutu internasional "ISO9001: 2008, lan produk-produk kasebut digunakake ing pirang-pirang industri kayata kendaraan, kapal, penerbangan, elektronik, cetakan, lsp., nyukupi permintaan paduan aluminium sing kuat ing macem-macem industri.

21
12
13

TIM KAMI

Perusahaan kami setya nyedhiyakake pelanggan kanthi produk lan layanan sing luwih apik, fokus ing inovasi teknologi lan pelatihan personel, nggatekake desain lan pangembangan produk anyar. Kejujuran nggawe merek, perintis Inovasi mbesuk. Ngandelake sumber daya teknis sing kuwat, kualitas produk sing apik banget, kontrol kualitas sing ketat lan layanan pemasaran lan layanan kelas kapisan, Jiangsu Kaichuang International Trade Co., Ltd., kanthi tulus ngarep-arep bisa kerja sama menang!

4
1
5

Pameran

1594612544(1)
1594612524(1)
1594612473(1)
1594621666(1)