LEMBAR ALUMINI 7050

Katrangan singkat:

7050 aluminium minangka paduan sing dianggep panas banget, sing tahan korosi luwih dhuwur tinimbang 7075 aluminium. lan kateguhan sing luwih apik. Nduweni sensitivitas sing luwih murah kanggo quenching


  • Model: 7050
  • Kekandelan: 0.8mm ~ 150mm
  • Suhu: O, T6, T651
  • Jembar: nganti 2200mm (OEM / ODM, Layanan Desain Ditampa)
  • Dawa: nganti 11000mm (OEM / ODM, Layanan Desain Ditampa)
  • Rampung: pabrik rampung polesan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Informasi Rinci

    Seng minangka elemen paduan utama 7050 paduan aluminium seri, lan tambahan magnesium ing paduan sing ngemot 3% -75% asil seng ing pembentukan paduan sing diperkuat. Efek luar biasa saka MgZn2 ndadekake efek perawatan panas saka campuran iki luwih apik tinimbang paduan binar Al-Zn. Nambah isi seng lan magnesium ing paduan, kekerasan tarik kudu luwih apik, nanging resistensi korosi stres lan tahan korosi kanggo peeling bakal mudhun kanthi umur. Sawise perawatan panas, karakteristik kekuatan sing dhuwur banget bisa ditindakake. Jumlah tembaga-kromium lan wesi liyane biasane ditambahake ing seri iki. Paduan aluminium 7050-T7451 minangka paduan aluminium paling apik ing seri iki lan dianggep paling kuat. Baja entheng. Paduan iki nduweni sifat mekanik lan reaksi anodik. Umume digunakake ing aerospace, proses cetakan, mesin lan peralatan, jig lan perlengkapan, utamane kanggo struktur pesawat lan struktur stres liyane sing mbutuhake resistensi korosi sing dhuwur. Utamane digunakake ing struktur pabrikan pesawat lan struktur stres dhuwur liyane sing mbutuhake ketahanan lan korosi sing dhuwur.

    Lamaran

    Lembaran aluminium 7050 utamane digunakake ing industri aerospace, nanging uga bisa digunakake ing aplikasi liyane sing dibutuhake aluminium kekuatan tinggi.
    Komponen struktural pesawat. Kanggo extrusion, forging gratis lan mati forging piring abot. Uga bisa digunakake ing macem-macem mati, pigura, mesin lan pigura sepeda aluminium mewah.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk