7 Lembar Aluminium Seri

  • 7050 ALUMINUM SHEET

    LEMBAR ALUMINI 7050

    7050 aluminium minangka paduan sing dianggep panas banget, sing tahan korosi luwih dhuwur tinimbang 7075 aluminium. lan kateguhan sing luwih apik. Nduweni sensitivitas sing luwih murah kanggo quenching
  • 7075 ALUMINUM SHEET

    LEMBAR ALUMINI 7075

    Plat aluminium 7075 kagolong saka aluminium super keras Al-Zn-Mg-Cu, yaiku kekuwatan sing dhuwur, atap kerja keras sing adhem, luwih apik tinimbang baja ringan.