3 Lembar Aluminium Seri

  • 3003 ALUMINUM SHEET

    3003 LEMBAR ALUMINIUM

    3003 aluminium minangka paduan aluminium-mangan khas, bahan iki nduweni formabilitas sing apik, tahan karat sing apik lan stabilitas, umume digunakake ing produksi mobil ringan ing kothak batere listrik, peralatan masak, piranti panyimpenan panganan, tank peralatan transportasi, silo, sheet metal prau tekanan lan pipa.
  • 3004 ALUMINUM SHEET

    3004 LEMBAR ALUMINIUM

    Plat aluminium 3004 uga kalebu seri paduan anti-karat Al-Mn, lan kekuatane ora dhuwur (rada luwih dhuwur tinimbang aluminium murni industri, nanging luwih dhuwur tinimbang lempeng aluminium 3003. Kekuwatane ora dhuwur (rada luwih dhuwur tinimbang aluminium murni industri) , nanging luwih dhuwur tinimbang piring aluminium 3003. Kajaba iku,
    3004 aluminium uga minangka seri paduan AL-Mn, kanthi kekuatan luwih dhuwur tinimbang 3003 aluminium, formabilitas, kelarutan, lan resistansi korosi sing apik, lan mbutuhake kekuatan luwih dhuwur tinimbang 3003 bagean paduan.
    Pelat aluminium 3004 kalebu seri paduan aluminium-mangan, kanthi kekuatan sing luwih dhuwur tinimbang pelat aluminium 3003, lan tahan formabilitas, kelarutan lan ketahanan korosi sing apik.