Range Produk

Precision, Kinerja, lan Reliabilitas

Spesialisasi ngasilake: sheet aluminium, piring kotak aluminium, lembaran aluminium paduan, lembaran aluminium dinding tirai, lingkaran aluminium, koil aluminium, strip aluminium, foil aluminium, 6061, 6082, 7075, 2A12 T6, piring aluminium padhang T6 & piring aluminium T651 lan produk aluminium liyane. Saham gedhe ing pabrik, mangga pindai QR Code kanggo ngetutake informasi saham.Hubungi Spesialis

Babagan Kita

Perusahaan kasebut komitmen kanggo ngembangake pasar internasional lan nggawe citra merek Kaile Kaihua sing apik ing saindenging jagad. Nggabungake papan plat aluminium, kategori wis rampung. Platform kasebut bisa dikemas kanthi akurat miturut kabutuhan pelanggan, platform kasebut wis suwe ngluncurake sawetara inventaris produk khusus, wis entuk manfaat banget, ngirit biaya kanggo pelanggan, lan entuk kerja sama win-win. Perusahaan kasebut gumantung karo kaunggulan geografis Xuzhou lan sistem logistik sing trep. Pangiriman kilat, kanggo mesthekake pangiriman produk pertama. Nyedhiyakake jaminan cepet lan stabil kanggo para pelanggan supaya bisa menang ing pasar.

Kauntungan Kita

balesan paling cepet, wareg maksimal

Saben priksaan sing sampeyan lakoni bakal entuk wangsulan sing paling cepet, saben panjaluk sing digawe bakal kepenak nganti maksimal, saben barang sing sampeyan lakoni bakal entuk rega paling ... Hubungi Kita

Our advantage